Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Medicina naturista si
 Aparatul respirator
 Abces pulmonar cu tuse febra tuse expectoratie purulenta
 Aerofagie
 Astm
 Dureri in gat Angina faringo amigdalita
 Faringite laringite
 Emfizem pulmonar
 Febra mare
 Gripa raceala
 Guturai rinita
 Sinuzita
 Sinuzita cronica maxilara
 Ozena
 Pneumonie
 Silicoza
 Traheita
 Tuberculoza
 Tusea
 Astm bronsic
 Bronsita
 Bronsita cronica
 Tusea convulsiva

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul respirator bolile

Ozena


- Se mai numeste "Rinita atrofica". Mucoasa nazala este atrofiata, aerul nu mai este curatat suficient, iar pe vreme rece nu mai este incalzit. Suferinta incepe de la pubertate si se accentueaza cu varsta. Se manifesta prin ameteli, dureri de cap, mucozitati purulente si coji uscate. Daca mucoasa nazala este total atrofiata, se pierde simtul mirosului. Tratamentele amelioreaza suferinta. Prin operatie, care consta in stramtarea foselor nazale, se obtine vindecarea totala.


.    Sapunarita - decoct cu 100 g radacini/l 1. Se foloseste prin aspiratie nazala si cu mese inmuiate in fiecare nara.

.    Se curata narile cu apa sarata (aspiratie si se sufla nasul), apoi se ung cu alifie de galbenele sau alifie de propolis (propodermin) sau ulei de catina.

.    "Septilin" - tablete naturiste din India. Cam dupa 3 flacoane se produce vindecarea. v9i448vp45khl
.    Masaj usor cu ulei din radacina de obligeana. Nu se face des pentru ca uleiurile sa nu aiba influenta asupra capilarelor.

.    Apa de mare incalzita usor se trage pe nas din causul palmei si se elimina pe gura. Procedeul se aplica 5 min. dimineata si la fel seara, zilnic, cat mai mult timp.


loading...

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente