Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Medicina naturista si
 Aparatul urinar
 Albuminurie
 Cistita inflamatia vezicii urinare pielocistita inflamatia bazinetului renal
 Calculi urinari litiaza
 Colibaciloza
 Colici renale
 Enurezis si incontinenta urinara
 Nefrita
 Oligurie
 Polipi la vezica urinara
 Retentie urinara
 Uremie
 Uretrita
 Hidronefroza

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si aparatul urinar bolile

Retentie urinara


- Imposibilitatea de a elimina urina. Cauza poate fi prostatica sau nervoasa. La prostatici, unele medicamente care trebuie evitate (Foladon, atropina, diuretice) pot provoca retentia.


.    Seara se mananca o para.

.    Marar.

Spasme vezicale (nu se mai poate urina): perna cu pedicuta incalzita (calmeaza crampele). Pareze vezicale: se fac bai de sezut cu urzica-moarta si se bea ceai. Atonie vezicala: cretisoara, esenta de traista-ciobanului, macerat de troscot. Se fac bai de sezut cu sare; cu traista-ciobanului si/sau coada-soricelului si/sau coada-calului - 100 g planta la 5 1 apa - macerat 12 h.


.    Pentru rinichi cu blocari, se recomanda: se fierb 3 kg radacina patrunjel in 5 1 apa, pana scade apa la jumatate. Dupa racire se adauga 0,5 kg miere. Aceasta cantitate reprezinta mancarea si bautura pe 3 zile (sau cate 1 l/zi).


Nota pentru obezi sau gurmanzi: se poate manca foarte, foarte putin in prima si a treia zi, dar a doua zi nu se mananca nimic.

Timp de 18 zile se urmareste urina si se noteaza ce s-a intamplat. Daca a aparut ceva in urina (puroi, sange, tulbure), se repeta cura pana aceasta ramane curata.


loading...

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente