Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCASTANUL - ceai de castane medicinal
Familia acestor arbori umbrosi cunoscuti sub numele de castani creste in Europa si in S.U.A. Semintele sunt procesate pentru a se obtine extractul de castan, care este vandut de obi­cei sub forma de capsule.


Actiune. Cercetarile existente sugereaza ca aceasta planta poate diminua umflaturile si alte simptome ale insufi­cientei venoase cronice. S-a aratat cum castanul actioneaza asemenea ciorapilor-compresa.


Utilizare. Tratarea problemelor circulatorii din venele picioarelor, in special insuficienta venoasa cronica.


Sa nu consumati niciodata seminte de castan neproce­sate sau ceai facut din ele; in aceasta forma bruta sunt otravi­toare.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente