Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCEAI ANTIASTMATICContine: Flori de coada-soricelului, frunze si flori de paducel, frunze de podbal, frunze de salvie, cimbrisor-de-camp, isop, talpa gastei, unguras.

Acest ceai aduce o ameliorare bolnavilor de astm. Actiunea terapeutica a ceaiului se datoreste plantelor ce intra in compozitia sa. 

Frunzele de podbal, au un efect emolient asupra cailor respiratorii al secretiilor bronhice.

Coada soricelului, isopul, salvia, cimbrisorul, menta si ungurasul, au proprietati antisep­tice, produc o usoara dilatare a bronhiilor, calmand, in acelasi timp, spasmele care provoaca tusea astmatica. Talpa-gastei actioneaza ca un sedativ nervos si cardiac, iar frunzele si flo­rile de paducel, produc vasodilatatie care face sa scada pre­siunea sagelui, creind un echilibru in organism.

Se beau doua-trei ceaiuri pe zi, timp de 3-6 luni.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente