Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCEAI DE CIRESE Sl VISINE - Tratamente cu ceaiuriIn terapeutica se folosesc coditele de cirese si visine. Ele contin saruri de potasiu, derivati flavonici, taninuri de natura catehica. Coditele se folosesc sub forma de ceai care se prepara astfel: un pumn de codite se fierb intr-un litru de apa timp de o jumatate de ora. Ceaiul se bea in doua-trei prize in decursul unei zile.

Actiune farmacodinamica. Astringent diuretic, antiinfla-mator renal.


Utilizare. Intern: diuretic, datorita sarurilor de potasiu, antidiareic datorita cotinutului in taninuri cu actiune astringen-ta, in cistite si pielonefrite datorita derivatilor flavonici, efect antiinflamator.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente