Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCEAI DIETETICContine: Frunze de afin, frunzei de dud, frunze de nuc, teci de fasole, menta, papadie.


Diabetul zaharat este o boala care se datoreaza fie unei supraalimentatii indelungate cu hidrocarbonate (dulciuri, fai­noase), fie ereditatii, fie unei boli grave sau a unor tulburari digestive completate cu o insuficienta renala functionala, cu o permeabilitate crescuta pentru zahar.


Ceaiul dietetic completeaza tratamentul si regimul indi­cat de medic.


Frunzele de afin, dud, nuc si tecile de fasole ce intra in compozitia acestui ceai fac sa scada zaharul din sange, influ­entand favorabil diabetul zaharat.

Menta si papadia maresc secretia bilei, care contribuie la activarea digestiei si reglarea schimburilor nutritive.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente