Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCHIMENUL - ceai terapeutic


Este cunoscut si sub denumirile de chimion, secarica. In scopuri medicinale se foloseste fructul.


Actiune. Stimuleaza secretiile gastrice, galactogog, anti-inflamator intestinal, fluidifica secretiile bronhice. In balonari intestinale. Se poate asocia cu fenicul si coriandru.

Utilizare. Se utilizeaza in anorexie, bronsite, este cal­mant in colici gastrice, mareste cantitatea de lapte la femeile care alapteaza. Se bea in trei reprize dupa mesele principale.

Preparare. Se prepara dintr-o lingurita de fructe la o ceasca cu apa. Are proprietatea de. a elimina gazele din stom­ac.

CICOAREA
Este foarte cunoscuta pentru proprietatile ei vindeca­toare. Se foloseste atat tulpina cat si radacina. Radacina contine substante amare.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente