Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCaiuri terapeutice ALBASTRELELE


Utilizare

Intern: antidiareic, datorita continutului de taniri cu actiune astringenta, diuretic, in afectiuni renale si afectiunii ale vezicii urinare.

Extern: calmant in iritatiile oculare. Tot extern se foloseste sub forma de cataplasme si comprese in tratamentul pleoapelor ridate si tonifiant al muschilor lasati.


In scopuri medicinale, din flori -Flores Cyani - se prepara , un ceai care are proprietati diuretice si astringente.

Pentru a obtine ceaiul vom opari o lingurita si jumatate de flori cu apa clocotita si le vom lasa acoperite 20 minute. Pentru marirea actiunii diuretice, florile de albastrele se vor asocia cu frunze de measteacan sau cozi de cirese.


In cazul afectiunilor renale si vezicale se bea cate 200 ml de ceai cu 15 minute inainte de masa.                                     

Ceaiul diuretic are in compozitia sa si flori de albastrele."

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente