Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai antireumaticContine: Frunze de frasin, frunze de mesteacan, flori de soc, fructe de ienupar,, teci de fasole, coaja de salcie, coada-calului.

Reumatismul este o boala care afecteaza incheieturile si uneori musculatura corpului, manifestandu-se prin dureri mari. Consultarea medicului este absolut necesara pentru a stabili cauzele care provoaca reumatismul si tratamentul necesar.

Plantele medicinale isi spun si ele cuvantul in com­pletarea tratamentului indicat de medic. Prin diureza pe care o produc, frunzele de mesteacan, fructele de ienupar, coada-calului, tecile de fasole fac sa se elimine o parte din toxinele ce intretin focarele reumatismului.

Se recomanda a se bea trei ceaiuri pe zi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente