Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai de gutui - GUTUIUL si SANATATEAGutuiul este originar din Asia, creste prin gradini si i se mai spune si alamaior.

Utilizare. Gutuile coapte se recomanda celor care au stari de lenevire a stomacului, ajutand la digestie, au proprietati sedative. Siropul, gemul si marmelada de gutui amelioreaza diareele, hemo-ragiiie uterine si hemoroizii. Din samburi se prepara un ceai care ajuta la vindecarea tusei, bronsitei si raguselii.


Ceaiul se obtine dintr-o lingurita de samburi la o ceasca de apa fierbinte, se bea indulcit cu miere de albine sau zahar, in amestec cu frunze de afin, mur, zmeur si fructe de maces, frunzele de gutui dau un ceai placut la gust.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente