Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai depurativ


Contine: Flori de soc, cicoare, papadie, trei-frati-patati.

In afectiunile pielii, manifestate prin aparitia de cosuri, furuncule sau eczeme, se recomanda ceaiul depurativ, care are rolul de a produce o activare a circulatiei sangelui.

Plantele ce intra in componenta acestui ceai au propri­etatea de a elimina toxinele din corp, formate la nivelul ficatu­lui si rinichilor. Cicoarea si papadia maresc secretia bilei, con­tribuind astfel la normalizarea digestiei.

Trei-frati-patati, prin compozitia lor chimica, au o puternica actiune depurativa. Florile de soc maresc transpiratia si activeaza diureza, ajutand eliminarea toxinelor din corp.

O cura cu acest ceai se recomanda si persoanelor care sufera de obezitate. Se beau doua-trei ceaiuri pe zi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente