Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai din OREZUL DE DROJDIE ROSIE
Cunoscut si ca Colestin.

Orezul fermentat de drojdie rosie este folosit in China din jurul anului 800 d.Ch. ca leac traditional si pentru a face mari­nata pentru coastele de porc si pentru carnea de rata.


Actiune. Se foloseste cu succes in scaderea colesterolu­lui. Statistic vorbind, 1 din 3 adulti occidentali au nivelul coles­terolului ridicat suficient de mult pentru a creste riscul bolilor cardiace (in general considerat de 200 miligrame/decilitru).

Drojdia rosie reprezinta unul dintre cele mai bune exem­ple de ce consumatorii ar trebui sa priveasca suplimentele ali­mentare si ceaiuri la fel de serios ca si medicamentele, si asta pentru ca acest supliment contine substante chimice care sunt identice, la nivel virtual, cu o categorie de medicamente cunos­cute ca statine, care sunt foarte des prescrise pentru scaderea colesterolului.                   

                                           
Daca aveti probleme cu colesterolul care nu raspunde la dieta si la schimbarea modului de viata, medicul va poate reco­manda optiuni de tratamente care sunt bine testate si dovedite ca sigure.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente