Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai din plate - AFINUL


Actiunea farmacodinamica: astringent, bacteriostatic, scade zaharul din sange.


Utilizare, Antidiabetic. Datorita principiului activ, mirtilina, numita si insulina vegetala, scade zaharul din sange. Se foloseste in guta, reumatism, infectii urinare, uremia.

Este antidiareic, folosit in cazul enterocolitelor de fermentatie si putrefactie. Se foloseste in cresterea acuitatii vizuale.


Plecand de la observatia ca in urma consumarii de fructe de afin ochiul se adapteaza mult mai usor cand trece de la lumina la intuneric. In ultimul deceniu s-au obtinut din acest produs o serie de preparate cu asemenea proprietati terapeutice.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente