Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai diuretic

Varianta 1. Flori de albastrele, frunze de mesteacan, frunze de merisor, matase de porumb, radacina de osul-iepure-lui, rizomi de pin, seminte de macese, coada-calului.

Rinichiul are rolul de a curata sangele de toate rezidurile to-xice organismului. Eliminarea lor se face prin urina. Imbol­navirea rinichilor duce la alterarea functiilor intregului organ­ism.

Ceaiul diuretic, prin compozitia sa, vine sa completeze tratamentul medical. Astfel, frunzele de merisor, au o actiune antiseptica. Frunzele de mesteacan si coada-calului, prin uleiul volatil si saponine, excita apetitul renal, marind cantitatea de urina in 24 de ore.

Rizomul de pin este un bun diuretic, datorita zaharurilor, sarurilor de potasiu si saponinei. Celelalte plante, ca matasea de porumb, florile de albastrele si semintele de macese, com­pleteaza actiunea diuretica a ceaiului.

Varianta 2: Preia o parte din plantele primei variante si le completeaza cu zamosita, codite de cirese, matase de porumb, coada-calului, coada-soricelului. Coditele de cirese maresc diureza, iar coada-soricelului, da ceaiului proprietati antiseptice.

Cu aceste ceaiuri se face o cura mai indelungata cu 2-3 ceiuri caldute pe zi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente