Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai laxativ
Contine: Coaja de crusin, frunze de roinita, volbura.

In anumite stari de lenevire a stomacului sau a unei ali­mentatii lipsite de vegetale se produce constipatia.

Pentru a inlatura aceste neplaceri, s-a preparat un ceai la-xativ, in compozitia caruia intra coaja de crusin si volbura care au proprietatea de a mari miscarile muschilor stomacului si intestinelor si mai ales al intestinului gros, usurand astfel eliminarea materiilor fecale. Frunzele de roinita, pe langa acti­unea antiseptica, calmeaza colicile si ajuta la eliminarea gazelor.

Seara, la culcare, se bea cate un ceai, iar in constipatiile rebele se recomanda a se repeta doza, dimineata pe stomac­ul gol.

CEAI LAXATIV-ANTIHEMOROIDAL
Contine: Coaja de crusin, flori de coada-soricelului.

Pe langa igiena locala si tratamentul medical, se reco­manda a se face o cura cu ceai laxativ-antihemoroidal.


Acest ceai regleaza functiile intestinului prin coaja de crusin, care are un efect laxativ.

Florile de coada-soricelului au proprietati antiseptice si hemostatice, ajutand prin aceasta oprirea hemoragiilor provo­cate de ruperea vaselor de sange in timpul scaunului. In acelasi timp, principiile active din aceasta planta au si o actiune calmanta asupra durerilor provocate de hemoroizi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente