Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosCeai medicinalPlanta originara din America, pecetea de aur a crescut odata in padurile de pe tot teritoriul S.U.A, dar ceea ce se vinde astazi provine de obicei din ce se cultiva in ferme. Indienii Cheroke si alte triburi foloseau pecetea de aur pentru spalarea ochilor si pentru a curata ranile. A devenit un ingredient obisnuit in tonicele comercializate la inceputul anilor 90. Radacinile uscate sunt vandute ca ceaiuri sau sub forma de capsule.


Impreuna cu echinaceea e folosita impotriva racelii si a gripei. Pecetea de aur este folosita si in tratarea altor boli, inclusiv durerile de gat, diarea, infectiile bataturilor cauzate de incaltaminte.

Actiune. Pecetea de aur contine un alcaloid cunoscut ca berberina, care a fost folosita ocazional in tratarea diareei. Cateva studii arata ca suplimentele cu barberina pot ajuta la reducerea volumului scaunului, dar numai la persoanele cu diaree grava provocata -de alimente otravitoare - care ar trebui sa se afle sub ingrijire medicala.

Doze mai mari pot provoca efecte secundare, ca hipertensiune, greata, voma. S-au semnalat convulsii si dificultate de a respira. Pecetea de aur pare sa contina substante asemanatoare medicamentelor, care lupta cu infectiile si reduc simptomele diareei. Totusi aceste substante pot provoca si efecte secundare. Nu va autotratati diarea cronica; consultati mai intai un medic.
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente