Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosECHINACEA - ceai medicinalAceasta planta originara din vestul Americii a fost mai intai folosita de bastinasii indieni pentru a vindeca rani si a trata infectii.

Actiune. Protejaza celulele sanatoase impotriva atacurilor bacteriene prin stimularea activitatii sistemului imuni-tar si a limfocitelor T in particular (celulele care ataca agentii patogeni).

Utilizare. Pentru a trata unele infectii instalate la nivelul superior al aparatului respirator, adica obisnuitele raceli, echi-naceea fiind folosita atunci cand nasul este infundat. Unii iau echinacea tot timpul anului, pentru ca ajuta la intarirea sis­temului imunitar.

Echinacea poate interaetiona cu medicamentele imuno-supresive, ca ciclosporina sau alte corticosteroide.

S-a folosit echinacea mult timp fara a manifesta efecte secundare.

Radacina, tulpina si florile roz-rosii pot fi preparate ca suplimente nutritionale, sub forma de capsule, siropuri, sucuri, ceaiuri.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente