Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosFASOLEA - Ceai de fasoleEste originara din Peru si a fost adusa in Europa dupa descoperirea Americii. Pastaile contin o serie de aminoacizi, acid salicilic, acid fosforic, vitamina C si saruri minerale. Tecile, fara seminte se folosesc in scopuri medicinale.


Utilizare. Adjuvant in tratamentul diabetului, puternic depurativ favorizand eliminarea toxinelor si a produsilor rezul­tati din dezasimilare, antiseptic renal.

Intern. In edeme renale, acnee, eruptii ale pielii, in cistite calmind spasmele si normalizind urinarea.

Se foloseste ca decoct; trei linguri de teci maruntite la 750 ml de apa rece; se fierb 20 minute; se bea in trei reprize pe parcursul unei zite.


Extern. Cataplasmele facute din faina de fasole ajuta la calmarea pruritului generat de unele eczeme, influenteaza acneea si unele boli de piele.

Ceaiul se mai poate prepara astfel: peste trei linguri de teci maruntite se toarna un litru de apa si se lasa o noapte la macerat. Aceasta cantitate se imparte in doua-trei portii si se bea in cursul unei zile.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente