Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosFENICULUL - utilizarea ceaiurilorEste o planta inrudita cu anasonul, originara din sudul Europei. In Romania creste numai cultivat. In scopuri medici­nale de la aceasta planta se folosesc fructele.

Contine ulei volatil, lavonoide, zaharuri, substante mi­nerale, mucilagii, ceruri, stigmasterina, substante amare.

Utilizare. in balonari abdominale, tuse convulsiva si astm bronsic. Are actiune antispastica, reducand spasmele diges­tive, este galactogog, fluidizeaza secretiile bronhice si are pro­prietati sedative. Usureaza expectoratia si tusea bronhica.

Intern. Sub forma de infuzie. 5-6 fructe zdrobite la 200 ml apa clocotita; se bea in trei reprize dupa mesele principale.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente