Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosGHIMBIR ceai de radacinaUn condiment care adauga o dulceata piperata multor feluri de mancare.


Utilizare. Ghimbirul este folosit azi mai mult in tratamen­tul durerilor de stomac. Unii inghit ghimbir inainte de a se imbarca, pentru a evita raul de mare.

Ghimbirul mai este folosit si pentru alte afectiuni inclusiv in caz de artrita reumatoida si afectiuni cardiace.

Doze mari de ghimbir pot interactiona cu medicamentele care subtiaza sangele, precum varfarina, ca si cu medica­mentele care controleaza nivelul zaharului din sange. Aceasta planta poate provoca mutatii ale celulelor umane, fiind deci contraindicat femeilor gravide sa foloseasca ghimbir.

Nu sunt semnalate efecte secundare ale folosirii ghim-birului.


Radacinile uscate si facute prafuri sunt folosite ca aroma pentru ceaiuri si in suplimente nutritionale sub multe forme, inclusiv capsule, bomboane, napolitane gumoase si extract lichid.     

                           Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente