Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosGUARANA - tratamente cu ceaiuriAceasta vita-de-vie de padure este originara din Bazinul Amazonului, unde bastinasii mestecau semintele de guarana.

Actiune. Actioneaza ca tonic al intregului organism si ca tratament pentru multe boli. Suplimentele nutritionale continand guarana sunt adesea promovate ca datatoare de energie si ca ajutor in curele de slabire.

Guarana va poate inviora, dar aceasta planta exotica va da energie pentru ca ea contine un drog obisnuit: cofeina.


Utilizare. Guarana contine cofeina, care provoaca efecte secundare neplacute la unii consumatori.

Prezentare. Ca supliment nutritional, extractul din semi­nte de guarana se vinde doar sub forma de pilule, dar e ade­sea amestecat cu alte ierburi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente