Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre ceaiuri, tratamente cu ceaiuri, ceai sanatosGheara pisicii - plante medicinale


Cunoscuta si sub numele de una de gato.

Aceasta vita-de-vie salbatica este o planta medicinala importanta folosita de triburi indiene. Indienii folosesc gheara pisicii ca un tonic atoatevindecator si ca tratament in nenumarate afectiuni.


Actiune. Unele rezultate obtinute in laborator arata ca gheara pisicii poate reduce inflamatiile, intari sistemul imunitar, ajuta la incetarea cresterii tumorilor maligne.

Utilizare. Terapeutii moderni o recomanda pentru mai multe boli ca: artrite, hipertensiune arteriala, hemoroiziv afecti­uni ale stomacului. Unii din cei cu HIV pozitiv sau cu SIDA iau gheara pisicii ca supliment la regimul AZT.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente