Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaRINITA, GUTURAIUL


Rinita si guturaiul sunt inflamatii ale mucoasei nazale, in cea mai mare parte a timpului ca urmare a unei stari gripale. Ele reiau sensul global al acesteia cu o conotatie deosebita.

In cazul guturaiului, nasul curge si ochii au tendinta de a plange, sau nasul se infunda si vorbim de o pierdere a mirosului. Aceste manifestari semnaleaza nevoia de a evacua, ca atunci cand plangem, imediat dupa ce s-a intamplat sau am resimtit o emotie incarcata de tristete.

E vorba de o deceptie, de un esec, de un regret, de ceva ce nu am reusit sa spunem sau sa facem ?

Guturaiul ne permite fara indoiala sa evacuam toate aceste situatii, cu siguranta avand o importanta scazuta, dar care s-au acumulat in noi, in timp. Pierderea mirosului (a se vedea capitolul urmator), precizeaza nevoia de protectie in legatura cu ceea ce simtim sau resimtim in mod personal, care ar putea genera si o alta boala.

 HIPERTROFIA PROSTATEI, TULBURARILE PROSTATEI
 AEROFAGIA, AEROGASTRIA
 EXCESUL DE ALBUMINA, PROTEINURIA
 INSUFICIENTA OVARIANA, INSUFICIENTA TESTICULARA, STERILITATEA
 SPONDIARTRITA ANCHILOZANTA
 TULBURARI DE ERECTIE, IMPOTENTA, FRIGIDITATEA
 CLACAJUL RUPTURI MUSCULARE
 AEROCOLIA, BALONARILE, COLICII, COLITELE
 HIPERLAXITATEA LIGAMENTARA
 HIPOGLICEMIA
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente