Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaHIPOGLICEMIA


Hipoglicemia este insuficienta concentratiei glicemiei (zaharului) din sange. Ea ne vorbeste de o suferinta inversa celei a diabetului legata de incapacitatea, dificultatea de a primi, a accepta, a gandi de a avea dreptul la duiosie/tandrete.

Este cazul copiilor nedoriti de mame si/sau al carui tata este absent. Absenta refugiului matern produce un amalgam negativ cu hrana, care nu o placem, chiar nu o acceptam (anorexie) sau pe care o asimilam doar in masura necesitatii.

Dar acest lucru se face fara placere si fara duiosie, cu minimul de zahar. Cautarea de norme sau de reguli, pe care nu le-a avut, da un fizic ascutit si alungit in care rotungimile (tandretea) sunt absente.

 HEMATURIA
 FRACTURA
 GUTA - INFLAMATIA ARTICULARA
 INSIFICIENTA PANCREATICA
 CRURALGIA
 SISTEMUL NERVOS CENTRAL
 TULBURARI DE ERECTIE, IMPOTENTA, FRIGIDITATEA
 RAHIALGIA
 Diareea - cum sa scap de diaree?
 HIPERTROFIA PROSTATEI, TULBURARILE PROSTATEI
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente