Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si bolile stomaculuiArsuri la stomac


.    Ceai de tintaura, suc de cartof crud, cenusa de lemn, argila (inainte de mese cu 1,5 h se bea apa de argila - 1/2 lingurita/l pahar apa), fulgi de ovaz, lapte, suc de morcovi.

.    Migdalele contin ulei care protejeaza peretii stomacului. Proteinele din samburii de migdal in combinatie cu acidul clorhidric formeaza un adevarat tampon natural. Sa se consume zilnic 5-10 migdale.

.    Se ia suc sau gel de Aloe vera. Piroza - este o arsura care urca in stomac, esofag, urmata de senzatia de acru (hiperaciditate datorita substantelor iritante): salcam, zmeur.

Se previne prin evitarea alimentelor si bauturilor iritante si prin consumarea de produse alcaline.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente