Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si bolile stomacului

Arsuri la stomac.    Ceai de tintaura, suc de cartof crud, cenusa de lemn, argila (inainte de mese cu 1,5 h se bea apa de argila - 1/2 lingurita/l pahar apa), fulgi de ovaz, lapte, suc de morcovi.

.    Migdalele contin ulei care protejeaza peretii stomacului. Proteinele din samburii de migdal in combinatie cu acidul clorhidric formeaza un adevarat tampon natural. Sa se consume zilnic 5-10 migdale.

.    Se ia suc sau gel de Aloe vera. Piroza - este o arsura care urca in stomac, esofag, urmata de senzatia de acru (hiperaciditate datorita substantelor iritante): salcam, zmeur.

Se previne prin evitarea alimentelor si bauturilor iritante si prin consumarea de produse alcaline.


loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente