Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaABCESUL


Un abces este o zona determinata intr-un tesut (piele, gingiie) sau intr-un organ, in care o stare infectioasa a generat o punga de puroi. Aceasta zona este in general inflamata si adesea dureroasa. Resimtim intotdeauna o eliberare atunci cand abcesul s-a spart.


Abcesul ne vorbeste, prin urmare, de ceva care este infectat, inflamat in noi. Totusi aceasta infectie si aceasta inflamatie sunt limitate geografic. E vorba de o zona in care agentul infectios (emotii, temeri, ranchiuna, amaraciune, furie) se fixeaza intr-o parte a corpului nostru. Fiind inchisa, ea nu poate (sau nu trebuie) sa se exprime. Ea putrezeste in noi dar ne si infecteaza. Cea mai buna metoda de a trata un abces este de a-l sparge, adica de a face sa iasa, a exprima ceea ce s-a blocat, ceea ce a fost retinut in noi. Si mai putem ajuta stimuland sistemul imunitar, adica capacitatea de a ne proteja, de a ne apara fata de lumea exterioara si de acesti agenti infectiosi. Nu trebuie sa uitam ca unii vin din noi insine si se activeaza pentru ca terenul este pregatit.


In afara acestor cazuri grave in care infectia se generalizeaza (emotii negative, retinute, pot ucide), abcesul este intotdeauna localizat intr-o zona delimitata. Partea corpului in care se gaseste ne da o indicatie suplimentara foarte interesanta asupra continutului emotional sau tensional blocat. Un abces la fesa dreapta (partea pe care ne sprijinim, odihnim) nu va avea acelasi sens cu un abces la sanul stang (cel care ajuta la hranire, maternitate) sau la ceafa (unde ideile trec pentru a merge spre lumea reala), chiar daca pastreaza sensul comun al abcesului de care tocmai am discutat. Va fi bine sa ne raportam la sensul particular asociat partii in cauza, afectate.

 PARALIZIA
 COXARTROZA - DURERILE SOLDULUI
 CLACAJUL RUPTURI MUSCULARE
 MIELOM - MALADIA LUI KAHLER
 FARINGITA, RINO-FARINGITA
 ICTERUL, GALBENAREA
 FRACTURA
 AMENOREA
 SCIATICA
 HERPES GENITAL, BOLI CU TRANSMITERE SEXUALA (BLENORAGIE, SIFILIS), MICOZE VAGINALE
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente