Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

PANCREATITA


Pancreatita este o inflamatie a pancreasului care poate fi acuta sau cronica. Este frecvent produsa de o obturatie a canalului excretor produsa de calculi si adesea asociata cu probleme hepatice (alcool) sau veziculare (litiaze). Forma ei acuta se traduce printr-o forma de autodigestie a pancreasului prin propriile sale enzime. Rolul sau in digestia proteinelor alimentare, derapeaza si nu mai recunoaste propriile celule.


Aceste faze sunt adesea dureroase si violente. E interesant de constatat ca cea mai mare parte a pancreatitelor acute se vindeca spontan si fara sechele.


Starea inflamatorie semnaleaza prezenta unei furii sau a unei emotii negative retinute (ranchiuna, amaraciune). Aceasta inflamatie tulbura capacitatea pancreasului de a gera zaharul din interiorul nostru, adica duiosia si se transforma in vitalitate.

Fara indoiala suntem in prezenta unei persoane care pierde sau a pierdut sensul duiosiei / tandretei. Aceasta pierdere provine dintr-o experienta traita care a facut ca persoana sa se indoiasca de ea insasi si de capacitatea sa de fericire simpla. Aceasta indoiala a produs sau din contra provine dintr-o nesiguranta in relatie cu identitatea persoanei, ceea ce explica asociatia frecventa a pancreatitei cu probleme hepatice (cine sunt) sau vasculare (care-i locul meu ?)

 EXCESUL DE ALBUMINA, PROTEINURIA
 MIELOM - MALADIA LUI KAHLER
 GASTRO-ENTERITA
 HEMIPLEGIA
 HEMOROIZII
 EPICONDILITA, TENNIS ELBOW
 ENDOMETRITA
 ULCERUL GASTRIC
 RUPTURA LIGAMENTELOR
 INFECTIA CU HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIP B (HIB)


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente