Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaPICIOARE GRELE


Care este rolul principal si fiziologic al picioarelor noastre ? Ele ne permit deplasarea, sa mergem inainte sau inapoi, dintr-un loc intr-altul si bineinteles sa mergem spre ceilalti. Sunt vectorii nostri de mobilitate, cei care ne pun in relatie cu lumea si cu ceilalti. Simbolica sociala a picioarelor este puternica. Ele permit apropierile, intalnirile, contactele, ne permit sa mergem inainte. Tot ceea ce apartine picioarelor este asociat miscarii in spatiu si mai ales in spatiul relational.


Picioarele sunt, prin urmare, vectorii relatiei. Sunt reprezentarea psihologica a relatiei si agentul ei potential.


In mod global, atunci cand avem tensiuni sau dureri ale picioarelor, acest lucru semnifica faptul ca avem dificultati, tensiuni relationale cu lumea sau cu cineva. Avem dificultati sa avansam sau sa dam inapoi in spatiul relatioal al momentului.

Cu cat localizarea este mai exacta, cu atat ne va permite sa desavarsim tipul de tensiune pe care-l traim si sa o intelegem. Putem face acest lucru luand fiecare articulatie si fiecare parte a piciorului si sa asociem semnificatiile particulare a fiecareia dintre ele. Va trebui de fiecare data sa reincadram fiecare interpretare in schema de baza ca cea a relatiilor cu lumea si cu ceilalti.

 DIAREEA, DIZENTERIA, ENTERITA ENTEROCOLITA, MALADIA CROHN, OCLUZIA INTESTINALA, ULCERUL DUODENAL
 HEMATURIA
 MASTOZA
 ENDOMETRITA
 INFECTIA CU HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIP B (HIB)
 INTINDERILE, ENTORSA, LUXATIE
 MALADIA PARKINSON
 ADENITA, ADENOPATIA, INFLAMATIILE GANGLIONILOR
 INSUFICIENTA OVARIANA, INSUFICIENTA TESTICULARA, STERILITATEA
 GRETURILE, STAREA DE GREATA
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente