Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaHEMATURIA


Hematuria este prezenta sangelui in urina. Aceasta prezenta poate fi de origine multipla, ca de exemplu calculii renali, probleme infectioase pe calea urinara, o capilaritate renala fragila, etc. Este evident ca aceasta prezenta a sangelui va cere, daca recidiveaza sau dureaza, investigatii pentru a-i determina originea.


Acest lucru va permite desavarsirea sensului care poate fi asociat hematuriei : acela de pierdere a vietii, a vitalitatii.


Hematuria este prezenta sangelui in urina. Sensul acestui simptom este clar. Exista viata care pleaca impreuna cu ceea ce e mort. Individul are, in sistemul de eliminare, scurgeri ale vietii. Exista o confuzie in interiorul lui ? Este necesat si de preferat sa se identifice de unde vine acest sange, adica de unde se scurge viata. E vorba in mod frecvent de mici hemoragii interne ale rinichilor, ale vezicii. Poate fi vorba de mici vase capilare care se sparg, semn al fragilitatii a ceea ce e fin in interiorul nostru sau de prezenta unor calculi ascutiti care ranesc rinichiul sau vezica (a se vedea calculii). Aceasta e insotita deseori de dureri violente. In orice caz, hematuriile vorbesc de faptul ca persoana se devitalizeaza prin eliminare, fie pentru ca a facut destul, fie pentru ca acele cristalizari care s-au instalat o ranesc in interior.


Daca aceasta hematurie e datorata unei probleme renale, persoana este intr-o dinamica de devitalizare, de destructurare a reperelor vietii. De fapt, acesti rinichi care filtreaza moartea in noi, sunt si cei care pierd viata. Confuzia domneste in profunzimile persoanei, proportionala cu hematuria, care poate fi de o intensitate usoara, fara gravitate sau, din contra, poate fi semnul unei complicatii grave.


Daca hematuria este datorata cailor urinare, mesajul, care ramane acelasi, capata o dimensiune conjuncturala. Nu e structura profunda viata/moarte cea afectata ci modalitate de transport. Afectiunea priveste yang si vorbeste de o pierdere a vietii legata de un moment de indoiala, de framantari, de pierdere a increderii, de oboseala importanta. Individul trebuie sa se opreasca un pic pentru a se repozitiona si a schimba cate ceva in raportul actual cu viata, pe cand in cazul unei hematurii de origine renala, reflectia trebuie sa fie mai profunda si schimbarile raportate la viata mai radicale.

 SCLEROZA IN PLACI
 PERIOSTITA
 VEZICA
 CONTRACTURA - CRAMPA - DISTONIA - TENSIUNEA MUSCULARA - TORTICOLIS
 ARTRITA
 SPONDIARTRITA ANCHILOZANTA
 TENDINITA
 INFECTIA DE TRACT URINAR
 TUSEA CONVULSIVA
 MALADIA PARKINSON
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente