Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaMASTOZA


Mastoza este o afectiune benigna a sanilor care se caracterizeaza printr-o proliferare mai mult sau mai putin importanta a unor chisturi. Acestea pot fi sensibile la atingere.


Ce reprezinta sanii ? In primul rand sunt elementele feminitatii si apoi permit hranirea copilului, sa-i putem da de mancare, cu ce sa traiasca. Simbolizeaza prin urmare doua lucruri, feminitatea si facultatea de a se preocupa de altii, a-i lua in grija pe ceilalti si in mod deosebit pe cei pe care-i privim ca pe niste copii.
Cat despre chisturi, ele reprezinta fixatii ale memoriei, ranchiune, furii inabusite.


Suntem in prezenta unei persoane a carei relatii cu feminitatea sau cu capacitatea sa materna, este tensionata. Mastoza face mangaierile dezagrebile, diminuand o parte din placere. Sensul datoriei il devanseaza pe cel al dreptului de libertate, de independenta. Aceasta stare de fapt este in acelasi timp utila dar ne indispune.

Emotiile negative se fixeaza in interiorul nostru, in aceste locuri strategice ale feminitatii sau maternitatii.

 CLACAJUL RUPTURI MUSCULARE
 LUMBAGO
 SCIATICA
 MIELOM - MALADIA LUI KAHLER
 HIPOMENOREA, TULBURARI ALE MENSTRUATIEI, TULBURARI ALE CICLULUI, CICLURI NEREGULATE, CICLURI FOARTE ABUNDENTE
 HEMATURIA
 ENDOMETRITA
 COLIBACILOZA
 RUPTURA LIGAMENTELOR
 ARTOZA
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente