Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Meniu endo crinologie
 H1p0g0nadismul
 Eunuchismul Sl Eunucoidismul
 Criptorhidia
 Inter Sexualitatea
 Precocitatea Sexuala

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre endocrinologie bolile gonadelor (testicolelor), testiculelor, fertilitate, hormoni si sexualitate, bolile glandelor sexuale

H1P0G0NADISMULSe caracterizeaza prin insuficienta functiilor ovariene sau testiculare si cuprinde cea mai mare parte a tulburarilor sexuale la indivizii de ambele sexe.


Etiologie: insuficienta genitala poate avea ca punct de plecare hipofiza, hi-potalamusul (hipogonadism secundar), ovarele sau testiculele (hipogonadism pri­mar).

Hipogonadismul secundar este provocat de leziuni distructive tumorale sau netumorale in regiunea hipofizara sau hipotalamica, cu productie insuficienta de hormoni gonadotropi. Hipogonadismul primar este determinat de nedezvoltarea gonadelor, de lipsa lor sau de leziuni la acest nivel.


loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente