Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre sistemul nervos boli psihoze de involutiePARANOIA


Este o psihoza caracterizata printr-un delir cronic, sistematizat, in care nu se intalnesc halucinatii. Temele delirante dezvoltate, in general, de paranoici, sunt de persecutie, gelozie, inventie, de marire si de descoperire.

Paranoicii sunt foarte activi, cverulenti, revendicativi, procesomani, dand nastere frecvent la conflicte cu aspect medico-legal.

Tratamentul in aceste deliruri este foarte indelungat, constand printr-o cura sustinuta - timp, de luni si chiar de ani de zile - de medicamente neuroleptice, urmata de ergoterapie si, unde se poate, de psihoterapie.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente