Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
Meniu sistemul nervos
 Psihozele De Involutie
 Psihoza Maniaco Depresiva
 Schizofrenia
 Parafrenia
 Paranoia
 Psihogenii
 Nevrozele
 Psihopatiile
 Oligofreniile
 Ingrijirea Bolnavilor Psihici

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre sistemul nervos boli psihoze de involutie

PARANOIAEste o psihoza caracterizata printr-un delir cronic, sistematizat, in care nu se intalnesc halucinatii. Temele delirante dezvoltate, in general, de paranoici, sunt de persecutie, gelozie, inventie, de marire si de descoperire.

Paranoicii sunt foarte activi, cverulenti, revendicativi, procesomani, dand nastere frecvent la conflicte cu aspect medico-legal.

Tratamentul in aceste deliruri este foarte indelungat, constand printr-o cura sustinuta - timp, de luni si chiar de ani de zile - de medicamente neuroleptice, urmata de ergoterapie si, unde se poate, de psihoterapie.


loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente