Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre memoria Tratamente naturiste, terapii si retete pentru tratarea pe baza de plante pentru cresterea memorieiMEMORIA


Viata stresanta, reducerea orelor de culcare, alimentatia necorespunzatoare, scleroza vasculara cerebrala si presenila duc spre inrautatirea memoriei. Daca memoria va joaca feste, incercati s-o reparati cu urmatoarele metode:


400 g ceapa si lOOg frunze de kalanchoe (o planta de camera care face pui pe marginea frunzelor) se trec de 2 ori prin masina de tocat carne si se amesteca intr-un borcan cu 400 g de zahar sau miere de albine. Borcanul acoperit cu tifon se lasa in camera pana se topeste zaharul, dupa care se pastreaza la frigider inchis cu capac. Se consuma cate o lingura cu 30 minute inainte de masa pana se termina toata cantitatea. Dupa o pauza de 10 zile cura sa repeta.

- Frunzele verzi de salvie se taie marunt, se piseaza putin. Doua linguri de salvie se infuzeaza o ora in 500 ml apa si se beau cate 50 ml de 3 ori pe zi cu 20 minute, inainte de masa si seara cu 30 minute inainte de culcare.

- O alta varianta cu salvie care se foloseste si in caz de dereglare a functionarii sistemului nervos si neurastenie senila.

100 g frunze uscate de salvie se macereaza 10 zile intr-un litru de vin tare intr-un loc cald sau expus la soare si periodic se agita. Se strecoara si se beau cate 30 ml de 3 ori pe zi cu 30 minute dupa masa.

-  Se recomanda ca in loc de guma de mestecat sa folositi zilnic radacina de obligeana.


- O lingura mare de radacina de iarba se toaca, se infuzeaza 30 minute in 250 ml apa fierbinte in termos sau pe bai de aburi acoperit bine. Se strecoara dupa racire, se completeaza cu apa pana la 250 ml, se imparte in 3 doze care se beau cu o ora inainte de masa timp de o zi. Dupa 2 saptamani se face o pauza de 7 -10 zile, dupa care se repeta cura.

- Daca simtiti ca memoria va face feste, spalati capul cu apa in care a fiert cimbru cu adaos de otet.Retete naturiste / Tratamente si terapii sanatoase pentru afectiuni cum ar fi
Alimente: Painea si efectele ei Dureri de articulatii Dureri de stomac Osteoporoza
Boli de inima: Aritmii, Dureri, Hipertensiune De cap De urechi Tromboflebita
Bronsita: Retete naturiste De dinti Retete si Tratamente naturiste pentru durerile lombare Tuse, raceli
Cum sa creasca copiii sanatosi? De ficat Reumatice: Sanatate naturala Tratemente pentru varice
Diabetul: Terapii naturiste De rinichi Memoria Vedere

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente