Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaHEMOFILIA


Hemofilia este o deficienta a capacitatii de coagulare a sangelui.

Efectul ei este de a face ca cel mai mic soc sau rana sa devina periculoase pentru ca hemoragia nu se opreste decat cu greutate, sau chiar deloc. E interesant de notat ca aceasta deficienta este ereditara, intotdeauna transmisa de care mama, dar afectand efectiv doar barbatii.


Suntem in prezenta unei persoane care are dificultati in retinerea vietii. Persoanele nu stiu cu adevarat cum sa gereze viata si toate emotiile asociate. Transmiterea materna, semnifica influenta feminina in relatiile emotionale, in deosebi fata de barbatii care au in mod natural, tendinta de a nu cunoste lumea.


Cel mai mic soc (emotional) si cea mai mica situatie contradictorie, ia proportii deosebite. Aceste persoane trebuie sa fie foarte prudente si vigilente. Au nevoie sa fie protejate fata de orice. Au nevoie sa poata sa se ocupe de ele in fiecare moment.

 TENDINITA
 INCONTINENTA URINARA
 COXARTROZA - DURERILE SOLDULUI
 MALADIA ALZHEIMER
 AEROCOLIA, BALONARILE, COLICII, COLITELE
 ULCERUL GASTRIC
 INSUFICIENTA OVARIANA, INSUFICIENTA TESTICULARA, STERILITATEA
 ARTRITA
 REUMATISMUL
 CALCULII URINARI, DISURIA, LITIAZA URINARA, OLIGURIA, RETENTIA URINARA
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente