Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

TENDINITA


Tendinita este o inflamatie a unui tendon. Tendonul este partea finala si intarita (consolidata) a unui muschi, extremitatea sa, in locul in care acest muschi se ataseaza de os. E vorba de punctul de ancorare al muschiului, care permite tractiunea structurii osoase, facilitand astfel miscarea.


Inflamatia sau tendinita semnifica prezenta focului, emotiilor retinute, a furiei. Aceasta prezenta emotionala puternica face ca actiunea si miscarea unei parti a corpului sa fie dureroasa. Localizarea precizeaza bine inteles tipul tensiunii cat si sensul sau.

Am dureri cand avansez, trebuie sa cedez, nu mai pot sa tin sau sa strang in mana, nu mai pot forta ?

In orice caz, e clar ca miscarea imi face rau. Fara indoiala trebuie sa fac o pauza sau trebuie sa actionez sau sa ma port usor, fiind mai atent. Articulatia in cauza imi va spune mai clar in ce domeniu trebuie sa ma moderez sau sa-mi schimb modul de actiune, de a ma misca, de a ma purta.

 Infectiile acute si cronice ale aparatului genital
 LUMBAGO
 POLIARTRITA REUMATOIDA - POLIARTRITA CRONICA EVOLUTIVA
 ARTRITA
 ULCERUL GASTRODUODENAL
 AFECTIUNILE SISTEMULUI OSOS SI ARTICULAR ALGODISTROFIA
 RAHIALGIA
 CONTRACTURA - CRAMPA - DISTONIA - TENSIUNEA MUSCULARA - TORTICOLIS
 INFECTIA DE TRACT URINAR
 EPICONDILITA, TENNIS ELBOW


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente