Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

TULBURARILE CIRCULATORII


Tulburarile circulatorii semnifica prin urmare ca avem dificultati in a lasa sa circule viata liber in noi si ca bucuria noastra de a trai, dragostea de viata are greutati in a se exprima, sau chiar de a exista in noi.


Ce parte din noi insine nu o iubim in asa fel incat nu mai lasam viata sa merga sa o hraneasca ? Ce parte a vietii o respingem ? Ce traumatism emotional ne-a facut sa nu mai avem loc pentru bucurie sau dragoste sau de ce ne sperie ?

Iata cateva intrebari pe care Maestrul Interior ni le poate trimite prin tensiunile sistemului circulator, daca pot spune asa.

 ICTERUL, GALBENAREA
 AFECTIUNILE SISTEMULUI OSOS SI ARTICULAR ALGODISTROFIA
 CRURALGIA
 Infectiile acute si cronice ale aparatului genital
 PANCREATITA
 HEPATITA, INSUFICIENTA HEPATICA, CIROZA
 VITILIGO
 RETINEREA APEI / EDEMUL
 INSUFICIENTA OVARIANA, INSUFICIENTA TESTICULARA, STERILITATEA
 ENDOMETRITA


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente