Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Bolile tiroidei, Hipertiroidismul. Manifestarile cardiovasculare HipotiroidismulTIROIDITELE


Sunt afectiuni ale tiroidei caracterizate prin inflamatii cronice sau acute ale glandei, de natura virala sau microbiana. Tiroiditele se clasifica in acute (supurate sau nesupurate), subacute si cronice (de natura tuberculoasa, luetica etc).

In formele acute, tiroida devine dura, dar se deosebeste de cancerul tiroidian prin faptul ca este dureroasa la deglutitie si la palpare.

Se insoteste de febra si dureri musculare. In formele cronice, durerea este mai putin intensa. Formele acute se trateaza cu antibiotice si cortizon. In tiroiditele cronice se aplica fie roentgenterapie, fie se procedeaza la extirparea chirugicala a glandei.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente