Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si vasele de sange, tratamente naturisteAteroscleroza cerebrala (pierderea echilibrului, semipareza)


Regim alimentar naturist din care se exclud legumele uscate (fasole, linte).

.    Macerat de usturoi cu lamaie: o capatana de usturoi pisat, coaja rasa si zeama de la o lamaie, se oparesc cu 11 de apa clocotita. Se acopera vasul si se lasa sa stea la caldura 2 zile. Se ia cate 1 lingura, de 3 ori/zi, timp indelungat.

.    Ceai rece de coada-soriceluhui: 2 cani/zi, baut incet.

.    3 lingurite de drojdie de bere/zi la mesele principale.

.    Bai de flori de fan (semipareze): 1,5 kg flori de fan sefierb 1/2 h in 5 1 apa, se strecoara si se pun in apa de baie. Se fac bai zilnice, 15 min., 21 zile.

.    Masaj cu o perie uscata: mai intai se freaca menbrele inferioare, apoi membrele superioare, spate, coloana, fese, piept si pantece. Se fa miscari circulare timp de 30 min.

.    Evitarea surmenajului, a enervarii. Atentie la ateroscleroza cerebrala cu pierdere de echilibru, semipareza.

.    Foarte important este regimul naturist, fara legume uscite, ca fasole, linte, mazare. Sa se consume alimente bogate in vitamina C, hrean.

.    Se va merge pe jos cel putin 1 h/zi; mers pe biciclea (min. 30 min.); inot, canotaj, pescuit.

.    Suc de ceapa: 15-30 picaturi in apa/zi, timp de o luna, cu 1 luna pauza, apoi se reia; sau suc de ceapa cu miere timp de 3-4 luni: se amesteca 1 2 pahar de suc de ceapa rosie cu 2-3 linguri miere de munte - se ia cate 1/3 din prepant, inainte sau dupa cele 3 mese. intreaga cantitate se consuma in ziua prepararii. Este hdicata si in congestia cerebrala.

.    Vitamina C.

.    Ceai de catina alba (decoct din fructe 5%) - 2 cani/zi, maces, coacaz negru, paducel -1 cana/zi, vasc (macerat), frunze de saschiu mic (decoci din 2 lingurite/cana) - 2 cani/zi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente