Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si muschii, probleme si boli ale muschilorHernie- Prin notiunea generala de hernie se intelege umflatura formata prin iesirea unui organ din cavitatea sa naturala. Astfel, "hernia" de disc este iesirea nucleului cartilaginos din discul intervertebral. Poate fi si din cauza unei slabe musculaturi. De obicei ia nastere in urma unui efort dar intervine si factorul constitutional. Pentru inceput, se pot purta centuri speciale. Dar exista pericol de strangulare a organului herniat. In acest caz se intervine de urgenta la medic.


.    In tratament se recomanda "Alflutop" - fiole.

.    Tinctura de sanziene: 20 linguri de pulbere din flori uscate/1 1 alcool de 50° sau 1 1 rachiu natural se macereaza 14 zile, se strecoara. Se ia 1 lingura tinctura intr-un pahar de apa, de 3 ori/zi, intre mese, timp de 49 de zile. Se evita alimentele care baloneaza sau constipa. Suplimentar, inainte de masa, 1 varf de cutit cu pulbere de chimen si unul de sanziana galbena, iar dupa masa, 1 varf de cutit cu pulbere de chimen si unul de cuisoare macinate. Se evita efortul.


.    Se face exercitiul fizic numit lumanarea (se sta mai multe min. In aceasta pozitie).

.    "Vitalizantul Groza", produs romanesc, fiind un extract din 12 plante. Dl Groza poate fi contactat la Arad, Cabinetul "Natura".

.    Se fac timp de 2 saptamani impachetari cu namol si bai calde in apele minerale de la Sarata Monteoru din jud. Buzau.

.    Caldura la gura sobei (la jar) timp de 20 min., dimineata si seara, a facut ca dupa 1 luna de tratament durerea sa dispara.

Hernie inghinala: ceai de cretisoara, esenta de traista-ciobanului.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente