Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si oase, probleme si boli ale oaselorOsteomielita (inflamatia maduvei osoase)

- este produsa prin sange, sau de la un proces inflamator al articulatiilor. De multe ori este produsa de stafilococ, streptococ sau de bacilul tuberculos. in acest caz microbii produc abcese ale maduvei osului si ale substantei osoase care se necrozeaza (distruge) si se elimina sub forma de fragmente. Cea tuberculoasa evolueaza cronic cu formare de abcese si distructii osoase. Osteomielita prelungita poate duce la scoaterea din functie a ficatului si rinichilor prin depunerea de amiloid.


Necesita tratament antiinfectios si chirurgical

Pentru topirea substantei osoase, umflaturi la os si osteomielita, se recomanda:

.    Samanta macinata de schinduf. Se beau zilnic 2 cesti de ceai de coada-soricelului, L repartizate in 4 portii. In doua jumatati de cesti, se pune de fiecare data 1/2 lingurita dej seminte de schinduf.

.    Bai de coada-soricelului (200 g plante) - inima in afara apei.

.    Trupul se unge zilnic cu esenta (tinctura) de coada-soricelului.                                     .

.    Se bea suc de: morcov + sfecla + spanac (sau castraveti); morcov; morcov + papadie) + gulie; papadie.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente