Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si cancerul, tratamente naturiste contra canceruluiCancerul oaselor


Osteomul este tumora benigna compusa din tesut osos.

Osteosarcomul este tumora maligna a tesutului osos. Se intalneste in special la tineri, in extremitatea distala a femurului (osul coapsei), extremitatea proximala a tibiei si humenisului. Produce distructia osului afectat. Se formeaza tesut osteoid, cu sau fara depunere de calciu.


Apar noduli, umflaturi, dureri. Des se intampla fracturi.

.    Se beau zilnic 4 cesti ceai de coada-soricelului (are efect favorabil asupra maduvei osoase - functie hematopoietica) + 2 cesti ceai de galbenele + 2 cesti ceai de urzici (depurativ). Plantele sa fie cat mai proaspete. La 1 cana apa, 1 lingurita planta. Se bea cu 1/2 h inainte si dupa fiecare masa cate 1 lingura bitter suedez in 1/2 cana ceai; ceai de tataneasa.

.    Se fac frectii cu tinctura de coada-soricelului, tinctura de tataneasa (cantitate mica, fiind toxica) si bitter suedez, de mai multe ori/zi.

.   Se ia cate o lingurita de gaz distilat, dimineata si seara, cu 1/2 h inainte de masa; se aplica terci de fagure, pelin, tuica.

.    In caz de tumora osoasa benigna se recomanda cartilajul de rechin. Acesta contine 2 proteine: angiotensina si endostatina, care blocheaza formarea de vase capilare ce alimenteaza tumora. De asemenea, contine un steroid (squalamina) care actioneaza la nivelul articulatiilor, ajutand la formarea cartilajului si eliminand durerea. Se poate asocia cu oligoelementul fluor (cu prudenta) sau cu produsul "Fluocalcin", favorizand formarea tesutului cartilaginos consolidat. Se mai bea infuzie de coada-calului, care are rol fixator.

.    Produsele naturiste tibetane: Chitozan, Cordiceps, Ican, Holican, Izoflavon, produse de Compania Tianshi.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente