Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si cancerul, tratamente naturiste contra canceruluiProgram zilnic pentru cei grav bolnavi de CANCER(42 zile)
Ora 730.

Terapia de ulei

La sculare, 1 lingura ulei de floarea-soarelui (poate fi si alt ulei), se mesteca 20 min., stand in fotoliu, cu capul tinut drept. Se scuipa uleiul si se racleaza limba cu o lingurita de plastic sau o coada de lingura de lemn, indepartandu-se stratul albicios-galbui depus. Se clateste gura cu apa sarata (1 lingura sare/cana apa) si se repeta raclajul limbii de 30 ori. Apoi se perie limba cu o periuta de dinti speciala pentru acest scop.

Se pune pe foc apa in 2 vase de cate 2-3 1 si se prepara infuziile pentru clisma si, la femei, spalatura vaginala. Se pregateste apa calda pentru igienizare dupa clisma.

Infuzie pentru clisma: se pun 2 linguri rostopasca in 2 1 apa clocotita. Se lasa 10 min. cu capac.

Infuzie pentru vagin: 2 linguri nalba (flori sau radacini). La fel, ca mai sus.

Ora 8.

Terapia cu malai
Se ia in gura o lingura de malai si se mesteca stand in fotoliu 10-15 min., pana cand incepe sa apara si sa se scurga saliva. Apoi, gura se clateste cu apa sarata.

Ora 830.

Clisma
Se strecoara infuzia de rostopasca in irigator (temperatura se masoara cu cotul, in dorinta de a fi cat mai calda) si in pozitia genupectorala se introduce canula unsa cu ulei de masline. Dupa clisma, se face masaj pe burta, in jurul ombilicului. Dupa defecare, se face igienizarea locala.

Ora 9.

Spalatura vaginala cu infuzia de nalba-mare, cu ajutorul irigatorului.

Ora 930. Gimnastica : sarituri pe varfuri (100) in fata geamului deschis, miscand bratele ritmic si respirand in acelasi timp (se poate incepe gradat, 10, 20... sarituri). La sfarsit, se inspira si se expira rar.

Ora 10.

Cura de orez
4 linguri orez nedecorticat se spala si se lasa pana la ora 11. Se face automasaj in talpa, in punctele indicate.

Ora 11. Masa 1

Orezul se inghite (boabe intregi) sau se mesteca. Apoi se consuma 1/2 1 apa distilata, timp de 1 h.

Ora 1230. Pregatirea mesei 2
Se rad si se amesteca cu 1 lingura de lemn: 5 linguri grau incoltit, 2 linguri telina, 2 linguri radacina de patrunjel, 1 lingura gulie verde, 2 linguri sfecla rosie, 1 lingura miere, 2 linguri mere. Desert: polen in miere.

Ora 13.

Masa 2 : Cele de mai sus se servesc cu 1 linguri de lemn, timp de 1 h. Ora 14. Se pune aparatul de distilat si se fac 2-3 1 apa ditilata.

Ora 16.

Masa 3 : 1 cana infuzie de salvie neindulcita (250 ml apa distilata clocotita si 1 lingurita salvie). Obs.: Se recomanda ca salvia sa fie fiarta 1 min., pentru evaporarea uleiului volatil nociv.

Ora 18.

Masa 4
.    100 g seminte de bostan crude;

.    1 cana infuzie cimbrisor (250 ml apa distilata clocotita + 1 lingurita planta).

Ora 19. Se pregatesc infuziile pentru clisma si spalatura vaginala, la fel ca dimineata.

Masa 5: Se rad: 0,5 kg mere ionatane sau golden (sau pere), 4 linguri telina, 2 linguri morcovi, 2 linguri patrunjel, 2 linguri sfecla rosie, 3-4 nuc, 1 lingura miere, 125 g grau incoltit.

Ora 20.

Somniferul
Se infuzeaza 10-15 min. coaja de la 4 mere ionatane in 250 ml apa distilata. Se indulceste cu 1 lingurita rasa de miere. Apoi se consuma cojile de mere. Zeama se soarbe incet cu lingura. Totul sa dureze 45 min.

Ora 21.

Clisma si spalatura vaginala.
Ora 2130. Culcarea in pat cu geamul deschis 10 min. Apoi somnul cu geamul inchis. Dupa 45 zile, se introduc supa de legume, apoi de fasole boabe, orez inghitit cu 1/2 1 ceai de salvie, fulgi de ovaz in supa sau ceai, orz, mei, porumb, fiert. Decoctul se bea.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente