Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si cancerul, tratamente naturiste contra canceruluiCancerul rinichiului, vezicii


Apare sange in urina, dureri, umflaturi in partea inferioara a abdomenului, scadere in greutate.

.    Tratament indelungat (cateva luni) cu pulbere de spanz (casete cu 1 g/zi) sub indrumarea unui specialist si sa se bea 1 l/zi ceai de urzica, brusture, coada-calului si coada-soricelului. Se mai iau Cartilaj de rechin si Gheara matei produse de Walmark.

.    Pentru cancer la vezica urinara, se recomanda 3-4 cani/zi ceai (infuzie) de flori de salcie si o cana cu macerat de vasc, de stejar la barbat si de mar la femeie, baut in 3-4 reprize.

.    Pentru protectia cailor urinare:

- infuzie de urzica-moarta alba (15 g) si coada-soricelului (5 g) la un litru de apa. Se beau 2-3 cani/zi timp de 4-6 saptamani, cu 2 saptamani pauza.

.    Smochinele proaspete, care contin "ficoina" cu efect antineoplazic si antihelmintic. Se poate face si compot din 100 g smochine uscate, maruntite, la un litru de apa. Se poate indulci cu miere. Compotul se bea 4 zile pe saptamana, cate 250 ml/zi.

.    Pentru scleroza renala: splinuta renala, dragaica, urzica-moarta alba si galbena, 4 cesti/ zi, baute incet. Se adauga 3 linguri de bitter suedez.

.    Se fac bai de sezut cu coada-calului, peste noapte comprese cu aburi de coada-calului, iar ziua, comprese cu ierburi suedeze pe rinichi.

.    Se bea lapte de troscot, 3-4 cesti/zi. Se pune peste 1 lingurita cu varf de troscot lapte clocotit, se lasa 1/2 min. si se bea cald, in inghitituri mici.

.    Pentru cancerul de vezica se recomanda planta pufulita cu flori mici.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente