Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si reguli generale pentru sanatateConceptia pozitiva asupra vietii


Formeaza-ti o conceptie a vietii pozitiva, afirmativa, constienta; elimina gandurile si sentimentele negative, altfel glandele endocrine secreta toxine. Se stie de mult ca veninul unei cobre este mai puternic daca animalul este iritat. In schimb, o stare de spirit pozitiva ne sporeste considerabil energia.

Deoarece hrana absoarbe vibratiile de orice fel, nu trebuie preparata intr-o stare agitata a mintii, cuprinsa de manie si ura. Tot ceea ce va gandi cel care gateste va fi consumat de ceilalti. Exista o lege a karmei care spune: "modul cum prepari hrana si o prezinti (frumos aranjata) se intoarce asupra celui care o prepara sau o da". Ceea ce este infaptuit cu inima deschisa si consacrat Divinului, fara interes, va fi plin de foloase si beneficii, fara ca noi sa fim constienti de asta.

Omul, cu cat este mai sensibil, cu atat sufera mai mult de pe urma vibratiilor celor din jur. Ne putem apara de gandurile rele ale altora opunandu-le un gand binevoitor. Bunavointa are o forta mult mai mare decat ura si poate s-o intoarca. Porunca lui Hristos "Faceti bine celor ce va fac rau" este bazata pe o lege stiintifica. Trebuie sa cautam ajutorul lui Dumnezeu care sa ne elibereze de fortele periculoase - vom intalni pirca intamplator ajutorul necesar sub diferite forme. De multe ori intram in criza (provocata de boala sau alte cauze) si aceasta in mod obisnuit duce la panica.

Marturia monahului Rafail Noica (fiul filosofului Constantin Noica) referitoare la criza este revelatoare. Criza este o provocare de a merge mai departe. Fiecare criza este un pas inainte. Pentru a obtine pacea interioara si nervi zdraveni, sa invatam sa ne conservam fortele si sa ne odihnim spiritul; vom iradia un fluid ca un magnet cu posibilitati nelimitate.

Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente