Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

HIPERTENSIUNEA


Hipertensiunea este semnul unei mari tensiuni datorate vointei de a cauta solutii, dar frica adesea prezenta, impiedica emotiile sa existe, determinand astfel cresterea presiunii interioare. Totul ia proportii excesive care ne sperie. Aceste temeri se cristalizeaza si intaresc suprafata interioara a arterelor, crescand astfel, prin arteroscleroza, tensiunea.

Una din temerile de fond asociate cu hipertensiunea este cea a mortii. Ne e teama ca ea va sosi inainte de a putea face ceea ce avem de facut.

Senzatia de urgenta se dezvolta in noi si face sa creasca si mai tare presiunea.

Regasim aici legaturile cu homeopatia care utilizeaza Aconit pentru a trata hipertensiunea arteriala dar si frica de moarte si toate temerile care se dezvolta in procesul de panica.

 TUBERCULOZA
 MALADIA ALZHEIMER
 LUMBAGO
 INFLAMATIA PULPEI DENTARE
 INFECTIA CU HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIP B (HIB)
 NEGUL
 MASTOZA
 HEMATURIA
 SPASME, SPASMOFILIA, TETANIA
 INFECTIA PULMONARA, PNEUMONIA, PNEUMOPATIA


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente