Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dietaSISTEMUL URINAR


Sistemul urinar este acela care ne permite gerarea lichidelor organice si eliminarea toxinelor din corp. El se compune din rinichi si vezica urinara. Sistemul urinar este acela care filtreaza, stocheaza si evacueaza apele uzate de organismul nostru, in timp ce intestinul gros evacueaza materia noastra organica. Unul elimina solide in timp ce altul elimina lichide.

Acest rol este fundamental pentru ca apa corpului este un vector esential al memoriei profunde a individului. Principiul energetic al apei este de altfel intim legat de memoria ancestrala. Suntem astfel in prezenta activitatii cele mai ascunse si puternice a corpului uman, aceea a gestiunii apelor subterane si a fertilitatii(fecunditatii). Este extrem de interesant sa reflectam la acest aspect. Oare de ce acelasi sistem organic are in noi sarcina vietii (fecunditatea) si a mortii (toxinele)? Raspunsul nu apare in aceasta lucrare, ci poate in urmatoarea.


Durerile sistemului urinar semnifica ca traim tensiuni ale credintelor profunde, asupra acelora pe baza carora ne-am construit viata si care reprezinta fundatia noasta. Semnifica faptul ca avem temeri si rezistente fata de eventualele schimbari ale vietii noastre, ca ne e teama sa fim destabilizati de obligatia schimbarii. Ne vorbesc de asemenea de temerile profunde, fundamentale ca frica de moarte, sau de viata, de vreo boala grava sau de violenta.


Atunci cand tensiunile se manifesta asupra vezicii, adica yang, sunt in raport cu exteriorul si pozitionarea persoanei fata de acest exterior. Atunci cand se manifesta asupra rinichilor, adica Yin, ele semnifica o dificultate mai interioara si personala.

 POLIARTRITA REUMATOIDA - POLIARTRITA CRONICA EVOLUTIVA
 ARTOZA
 REUMATISMUL
 Diareea - cum sa scap de diaree?
 AFECTIUNILE SISTEMULUI OSOS SI ARTICULAR ALGODISTROFIA
 COXARTROZA - DURERILE SOLDULUI
 HEMIPLEGIA
 ULCERUL GASTRODUODENAL
 AMNEZIA, TULBURARILE DE CONCENTRARE, TULBURARILE MEMORIEI
 EPICONDILITA, TENNIS ELBOW
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente