Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

UREEA, UREMIA


Uremia semnaleaza prezenta excesiva a ureei in sange. Ureea este o substanta eliminata de rinichi. Prezenta sa anormala in sange indica o disfunctie renala.


Acesta insuficienta renala, care se manifesta printr-o dificultate, chiar incapacitate de a filtra toxinele de catre rinichi, ne vorbeste de propria dificultate de a face triajul in interiorul nostru.

Oboseala, uzura, varsta ne determina sa nu mai stim adesea unde suntem cu adevarat, ce este bun si rau pentru noi. Aceasta afectiune este profunda pentru ca atinge structuralul, ca si cele care privesc sistemul urinar. Ne trebuie fara indoiala, daca putem, sa ne reasezam si sa reluam increderea in viata si in capacitatea noastra de a gera si de a realiza / reusi.

 COXARTROZA - DURERILE SOLDULUI
 SPONDIARTRITA ANCHILOZANTA
 COLIBACILOZA
 RAHIALGIA
 GUTA - INFLAMATIA ARTICULARA
 TENDINITA
 SPASME, SPASMOFILIA, TETANIA
 AFECTIUNILE SISTEMULUI OSOS SI ARTICULAR ALGODISTROFIA
 INFECTIA CU HAEMOPHILUS INFLUENZAE TIP B (HIB)
 SISTEMUL URINAR


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente