Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre Medicina naturista si iradiereaSpirulina


Spirulina determina intrarea in normalitate a tuturor sistemelor organismului. Sistemul nervos, circulator etc. se folosesc la normalizarea schimburilor de substante la nivel celular, stimuleaza corticoizi, metabolismul, creste capacitatea de aparare fata de infectii, are rol antitoxic, previne scaderea numarului de leucocite dupa roentgenografie, creste hemoglobina si eritrocitele.

Ajuta in afectiuni oculare, stimuleaza organele axiale, controleaza pofta de mancare, ajuta digestia. Are rol hepatoprotector. Ajuta in bolile ficatului, sangelui (anemii), regleaza tensiunea, inima, ochii, sistemul nervos.

Spirulina este o alga albastra, cu o varsta de peste 500 milioane de ani.

Rusii o folosesc ca tratament impotriva radiatiilor de la Cernobil, o administreaza sportivilor si cosmonautilor. Are rezultate de exceptie in intarirea sistemului imunitar si energizare a organismului. Este bogata in saruri minerale: Mg, Mn, Zn, K. In compozitia ei chimica intra vitaminele din regnul animal si vegetal. Spirulina este un micromodel de dezvoltare perfecta a functiilor organismului uman. Aminoacizii spirulinei sunt subforme incluse ale ARN-ului si ADN-ului specifice omului.
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate
HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente