Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.
 Oul
 Carnea
 Laptele
 Bauturi nealcoolice
 Cerealele
 Fructele
 Grasimile
 Grupele de alimente
 Legumele
 Produsele zaharoase
 Alimentatia rationala

boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentele si foloasele lor terapeutice

 PRODUSELE ZAHAROASESe obtin prin rafinarea industriala si contin multe glucide cu molecula mica (glucoza, zaharoza, levuloza).

Intr-un volum mic ofera o valoare calorica ridicata. Zaharul este un produs obtinut fie din sfecla de zahar (in tara noastra), fie din trestia de zahar. Ciocolata are o valoare calorica si nutritiva ridicata, contine glucide 64%, lipide 22%, proteine 4%, minerale 4%.

Consumul tot mai mare de glucide si produse zaharoase este strans legat de cresterea frecventei aterosclerozei si complicatiilor sale, a obezitatii, diabetului zaharat si a altor boli de nutritie. Alt inconvenient este dezechilibrul tiamino-glucidic (consum crescut de glucide si redus de vitamina B).

Trebuie amintita si actiunea cariogena a produselor zaharoase.


loading...
Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente