Boli Medicina.com - Sanatatea ta e preocuparea noastra.


boli, remedii, Tratamente, remedii naturiste, Tratament naturist la medicina stucturate pe referat, proiect, eseu, lucrare, diploma, tema despre alimentatie dieta

CHELOIDUL, CICATRICEA


Un cheloid este aparitia unei formatiuni fibroase, adesea inodora si in general de culoare rosiatica, care se formeaza pe o cicatrice, ca de exemplu pe cicatricea unei arsuri. Da cicatricei o coloratie care ar putea lasa sa se creada ca e vorba de o inflamatie reziduala.


Suntem in prezenta unei cicatrici care nu pare inchisa, de o rana care nu pare cicatrizata. Avem greutati in a cicatriza, vorbind simbolic? Chiar si cand am sters cu buretele, avem nevoie sa materialazam, intr-un mod sau altul, ce ne-a facut rau? Avem dificultati sa ne amintim, noua sau altora, chiar si cu umor sau ironie, ceea ce ne-a ranit?


Cicatricea este marca unei rani. Atunci cand e bine inchisa si neinflamata ea arata ca acceptarea sau/si iertarea, si-au facut treba. Atunci cand rana nu se inchide, e semn ca acceptarea sau iertarea sunt dificile, infectia persista indicand ca amprenta negativa este inca puternica si ca ne infecteaza, ne putrezeste viata.


Cheloidul ne arata ca rana este bine inchisa, dar ca amintirea este inca puternica si ca acest lucru trebuie sa fie vazut de ceilalti sau de sine insusi.

 TUSEA CONVULSIVA
 POLIARTRITA REUMATOIDA - POLIARTRITA CRONICA EVOLUTIVA
 INFECTIA CHIRURGICALA DIFUZA
 PLEUREZIA
 MASTOZA
 SCIATICA
 RUJEOLA
 HEMATURIA
 AMNEZIA, TULBURARILE DE CONCENTRARE, TULBURARILE MEMORIEI
 INSIFICIENTA PANCREATICA


loading...Copyright 2005-2013 Contact | Adauga articol | Politica de confidentialitate

HomeAlimente si rolul lor in sanatate. EseuriDieta, Retete de slabire, Cure Naturiste si Proiecte MedicinaTratamente si Terapii Naturiste in lucrari de licenta/rezidentiat. Tratarea bolilor intr-un mod sanatosBoliMedicamente si referate necesare pentru sanatatea ta.HomeAlimenteDietaTratamente NaturisteBoliMedicamente